Donat Mg 1 L

Cijena

10,00 kn

* U cijenu je uključen PDV

Donat Mg 1 L

Donat Mg je prirodna mineralna voda koja potječe iz Slovenije, točnije puni se podno Donačke gore u Rogaškoj Slatini. Podzemna je voda s posebnim stalnim kemijskim i fizičkim svojstvima koja učinkovito potiče probavu i poboljšava kvalitetu života. Ima vrlo visok sadržaj magnezija. Zbog svoga kemijskoga sastava, fizičkih osobina i medicinskih saznanja, ova se voda upotrebljava u terapeutske i preventivne svrhe.

Preporučuje se u slučaju:

  • loše probave
  • žgaravice
  • zatvora
  • za poboljšanje metabolizma
  • reguliranje ravnoteže kiselina i baza
  • nedostatak magnezija
  • nedostatak nekih minerala

Donat Mg dolazi u pakiranju od 1 litre.

Donat MG – više od magnezija.

Dodatne informacije

Kategorija:
Brand: Donat Mg
Pakiranje: 1 L

Javite nam se porukom s napomenom za proizvode, količinu i adresu dostave, ili nas nazovite na +385 91/133-8396 svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati.

Besplatna dostava za minimalnu kupovinu od 150 kn vrijedi na području Varaždinske i Međimurske županije, hitna dostava na području Varaždina uz minimalnu kupovinu 2 galona iznosi 60 kn.

Isporuka se vrši isti dan ukoliko smo narudžbu zaprimili do 16h ili najkasnije idući radni dan. Dostavu vršimo od ponedjeljka do petka.

Isporuku vršimo samo unutar Republike Hrvatske, primarno na području županija sjeverozapadne Hrvatske, ili drugdje prema prethodnom dogovoru.

Moguće je platiti nalogom za plaćanje direktno u bilokoj banci ili pošti, plaćanjem preko usluge internet bankarstva ili virmanom, s odgodom plaćanja do 10 radnih dana od dana isporuke.

Ako niste zadovoljni isporučenim, možete u roku od 14 dana od primitka robe izvršiti povrat, a mi ćemo po primitku robe izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Troškove povrata robe snosi klijent. Ako želite reklamirati proizvod s nedostatkom, molimo vas da nas kontaktirate na e-mail info@aquakori.hr s opisom problema. Nakon pregleda vraćene robe obavijestit ćemo Vas o daljnjim koracima.

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda te promjene cijena a fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnim proizvodima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@aquakori.hr.

Proizvode preporučamo čuvati dalje od izvora topline i zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.