Barcaffe Classic 500 g

Cijena

35,00 kn

* U cijenu je uključen PDV

Barcaffe Classic 500 g

Brand Barcaffe jedna je od najpoznatijih regionalnih robnih marki. Ljubitelji dobre kave uvažavaju njezinu vrhunsku kvalitetu i odličan okus koji predstavlja nezamjenljiv početak svakog dana. Okus Barcaffè Classic odlikuje se značajkama najbolje turske kave: privlačnom pjenom, zamamnim mirisom i punim okusom. Barcaffe – za ljepši dan.

Dodatne informacije

Kategorija:
Brand: Barcaffe
Težina: 500 g

Javite nam se porukom s napomenom za proizvode, količinu i adresu dostave, ili nas nazovite na +385 91/133-8396 svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati.

Besplatna dostava za minimalnu kupovinu od 150 kn vrijedi na području Varaždinske i Međimurske županije, hitna dostava na području Varaždina uz minimalnu kupovinu 2 galona iznosi 60 kn.

Isporuka se vrši isti dan ukoliko smo narudžbu zaprimili do 16h ili najkasnije idući radni dan. Dostavu vršimo od ponedjeljka do petka.

Isporuku vršimo samo unutar Republike Hrvatske, primarno na području županija sjeverozapadne Hrvatske, ili drugdje prema prethodnom dogovoru.

Moguće je platiti nalogom za plaćanje direktno u bilokoj banci ili pošti, plaćanjem preko usluge internet bankarstva ili virmanom, s odgodom plaćanja do 10 radnih dana od dana isporuke.

Ako niste zadovoljni isporučenim, možete u roku od 14 dana od primitka robe izvršiti povrat, a mi ćemo po primitku robe izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Troškove povrata robe snosi klijent. Ako želite reklamirati proizvod s nedostatkom, molimo vas da nas kontaktirate na e-mail info@aquakori.hr s opisom problema. Nakon pregleda vraćene robe obavijestit ćemo Vas o daljnjim koracima.

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda te promjene cijena a fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnim proizvodima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@aquakori.hr.

Proizvode preporučamo čuvati dalje od izvora topline i zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.