O nama

Aquakori

Aquakori je obrt specijaliziran za dostavu čiste izvorske vode Kala na području županija sjeverozapadne Hrvatske. U suradnji sa Bionaturom bidon vode d.o.o. primijenjujemo standarde svjetskih i europskih razmjera a do sada se možemo pohvaliti sa preko 400 zadovoljnih korisnika.

Vodu dostavljamo na području sjeverozapadne Hrvatske

Usluge pružamo na području županija sjeverozapadne Hrvatske

Pružamo usluge montaže aparata za pitku vodu i kavu te prodaju proizvoda brandova Cedevite, Nutelle, Barcaffe, Bakine tajne, Kozel pive te ostalih proizvoda iz Atlantic d.d. prodajnog asortimana. Orijentirani smo i posvećeni trajnu unapređenju usluga kako bi postigli i održali kontinuirano zadovoljstvo klijenata. Njegujemo odnos sa kupcima, održavamo opremu za suvremeni rad te razvijamo partnerske odnose s dobavljačima.

Pozivamo Vas da se priključite mnogim našim korisnicima te poput njih iskoristite sve pogodnosti dostave našeg asortimana, te se uvjerite u kvalitetu naših proizvoda i usluga koji Vam stoje na raspolaganju.

Za sve potrebne informacije slobodno se obratite na naš kontakt broj +385 91/133-8396 ili nam pošaljite mail na info@aquakori.hr.